Автомобили на фиксирана цена: 1432

Покажи по: : 204060
 
Car ID: 4431975
Затворени търговеАвтомобили на фиксирана цена
Край:
Днес 09:50

Audi Sportback 1.6 TDI ultra Attraction *NAVI+PDC+AIRCO+CRUISE*

Audi A3 Sportback 1.6 TDI ultra Attraction *NAVI+PDC+AIRCO+CRUISE*

   12/09/2014    Дизел    1598 смз    Механична    231,278km

Затворени търговеАвтомобили на фиксирана ценаCar ID: 4431975    12/09/2014    Дизел    1598 смз    Механична    231,278km

Минималната цена: € 9800
 
Car ID: 4431977
Затворени търговеАвтомобили на фиксирана цена
Край:
Днес 09:50

Audi A3 Sportback 1.6 TDI Attraction *NAVI+PDC+ECC*

Audi A3 Sportback 1.6 TDI Attraction *NAVI+PDC+ECC*

   21/03/2013    Дизел    1598 смз    Механична    122,682km

Затворени търговеАвтомобили на фиксирана ценаCar ID: 4431977    21/03/2013    Дизел    1598 смз    Механична    122,682km

Минималната цена: € 8900
 
Car ID: 4431976
Затворени търговеАвтомобили на фиксирана цена
Край:
Днес 09:50

Audi A3 Sportback 1.4 TFSI AMBITION PRO LINE S G-TRON AUT. *XENON+1/2LEDER+CLIMA+NAVI*

Audi A3 Sportback Sportback 1.4 TFSI AMBITION PRO LINE S G-TRON AUT. *XENON+1/2LEDER+CLIMA+NAVI*

   10-05-2014    Бензин    1395 смз    Автоматична    153,696km

Затворени търговеАвтомобили на фиксирана ценаCar ID: 4431976    10-05-2014    Бензин    1395 смз    Автоматична    153,696km

Минималната цена: € 14900
 
Car ID: 4431978
Затворени търговеАвтомобили на фиксирана цена
Край:
Днес 09:50

Audi A3 Sportback Sportback 1.6 TDI AMBITION PRO LINE S *XENON+NAVI+PDC+ECC+CRUISE*

Audi A3 Sportback Sportback 1.6 TDI AMBITION PRO LINE S *XENON+NAVI+PDC+ECC+CRUISE*

   01-08-2013    Дизел    1598 смз    Механична    190,162km

Затворени търговеАвтомобили на фиксирана ценаCar ID: 4431978    01-08-2013    Дизел    1598 смз    Механична    190,162km

Минималната цена: € 11900
 
Car ID: 4431971
Затворени търговеАвтомобили на фиксирана цена
Край:
Днес 09:50

Audi A3 Sportback 2.0 TDI ULTRA BUSINESS EDITION *MODEL2015* *XENON+NAVI+PDC+ECC+CRUISE*

Audi A4 2.0 TDI ULTRA BUSINESS EDITION *MODEL2015* *XENON+NAVI+PDC+ECC+CRUISE*

   24-10-2014    Дизел    1968 смз    Механична    234,234km

Затворени търговеАвтомобили на фиксирана ценаCar ID: 4431971    24-10-2014    Дизел    1968 смз    Механична    234,234km

Минималната цена: € 12400
 
Car ID: 4431972
Затворени търговеАвтомобили на фиксирана цена
Край:
Днес 09:50

Audi A4 Avant 2.0 TDI *XENON+LEDER+NAVI+PDC+ECC*

Audi A4 Avant 2.0 TDI *XENON+LEDER+NAVI+PDC+ECC*

   02/04/2014    Дизел    1968 смз    Механична    141,830km

Затворени търговеАвтомобили на фиксирана ценаCar ID: 4431972    02/04/2014    Дизел    1968 смз    Механична    141,830km

Минималната цена: € 11300
 
Car ID: 4431973
Затворени търговеАвтомобили на фиксирана цена
Край:
Днес 09:50

Audi A4 2.0 TDIE BUSINESS EDITION *NAVI+PDC+ECC+CRUISE*

Audi A4 2.0 TDIE BUSINESS EDITION *NAVI+PDC+ECC+CRUISE*

   11-10-2011    Дизел    1968 смз    Механична    235,335km

Затворени търговеАвтомобили на фиксирана ценаCar ID: 4431973    11-10-2011    Дизел    1968 смз    Механична    235,335km

Минималната цена: € 9300
 
Car ID: 4431974
Затворени търговеАвтомобили на фиксирана цена
Край:
Днес 09:50

Audi A4 Sportback 2.0 TDIe *LEDER+NAVI+PDC+ECC+CRUISE*

Audi A5 Sportback 2.0 TDIe *LEDER+NAVI+PDC+ECC+CRUISE*

   11/07/2012    Дизел    1968 смз    Механична    155,414km

Затворени търговеАвтомобили на фиксирана ценаCar ID: 4431974    11/07/2012    Дизел    1968 смз    Механична    155,414km

Минималната цена: € 12900
 
Car ID: 4431970
Затворени търговеАвтомобили на фиксирана цена
Край:
Днес 09:50

Audi A5 Avant 2.0 TDI AUT. S-LINE SPORT ULTRA *XENON+1/2LEDER+NAVI+PDC+ECC*

Audi A6 Avant 2.0 TDI AUT. S-LINE SPORT ULTRA *XENON+1/2LEDER+NAVI+PDC+ECC*

   25-04-2014    Дизел    1968 смз    Автоматична    192,672km

Затворени търговеАвтомобили на фиксирана ценаCar ID: 4431970    25-04-2014    Дизел    1968 смз    Автоматична    192,672km

Минималната цена: € 16200
 
Car ID: 4438569
Затворени търговеАвтомобили на фиксирана цена
Край:
Днес 09:50

Audi A6 Sportback 3.0 TDI PRO LINE PLUS AUT. *MODEL2014* *XENON+SUNROOF+LEDER+ NAVI+PDC+ECC*

Audi A7 Sportback 3.0 TDI PRO LINE PLUS AUT. *MODEL2014* *XENON+SUNROOF+LEDER+ NAVI+PDC+ECC*

   13-11-2013    Дизел    2967 смз    Автоматична    251,965km

Затворени търговеАвтомобили на фиксирана ценаCar ID: 4438569    13-11-2013    Дизел    2967 смз    Автоматична    251,965km

Минималната цена: € 19500
 
Car ID: 4431979
Затворени търговеАвтомобили на фиксирана цена
Край:
Днес 09:50

BMW A7 116D EDE CORPORATE LEASE SPORT *NAVI+SPORTSEATS* NEW MODEL

BMW 116 116D EDE CORPORATE LEASE SPORT *NAVI+SPORTSEATS* NEW MODEL

   04-08-2015    Дизел    1496 смз    Механична    69,688km

Затворени търговеАвтомобили на фиксирана ценаCar ID: 4431979    04-08-2015    Дизел    1496 смз    Механична    69,688km

Минималната цена: € 14300
 
Car ID: 4431983
Затворени търговеАвтомобили на фиксирана цена
Край:
Днес 09:50

BMW 116 Gran Turismo 520d High Executive AUT. *XENON+PANO+LEDER+NAVI+PDC*

BMW 520 Gran Turismo Gran Turismo 520d High Executive AUT. *XENON+PANO+LEDER+NAVI+PDC*

   2012-12-03    Дизел    1995 смз    Автоматична    270,700km

Затворени търговеАвтомобили на фиксирана ценаCar ID: 4431983    2012-12-03    Дизел    1995 смз    Автоматична    270,700km

Минималната цена: € 15300
 
Car ID: 4431981
Затворени търговеАвтомобили на фиксирана цена
Край:
Днес 09:50

BMW 520 Gran Turismo 520D AUT. M-PAKKET SPORT *XENON+ PANORAMA+LEDER+NAVI+PDC+ECC*

BMW 520 520D AUT. M-PAKKET SPORT *XENON+ PANORAMA+LEDER+NAVI+PDC+ECC*

   16-07-2013    Дизел    1995 смз    Автоматична    274,823km

Затворени търговеАвтомобили на фиксирана ценаCar ID: 4431981    16-07-2013    Дизел    1995 смз    Автоматична    274,823km

Минималната цена: € 16200
 
Car ID: 4431980
Затворени търговеАвтомобили на фиксирана цена
Край:
Днес 09:50

BMW 520 Cabrio 635D HIGH EXECUTIVE AUT. *XENON+LEDER+NAVI+PDC+ECC* (Марж)

BMW 635 Cabrio 635D HIGH EXECUTIVE AUT. *XENON+LEDER+NAVI+PDC+ECC* (Марж)

   23-10-2008    Дизел    2993 смз    Автоматична    224,403km

Затворени търговеАвтомобили на фиксирана ценаCar ID: 4431980    23-10-2008    Дизел    2993 смз    Автоматична    224,403km

Минималната цена: € 18000
 
Car ID: 4431982
Затворени търговеАвтомобили на фиксирана цена
Край:
Днес 09:50

BMW 635 1.8d sDrive AUT. *PANO+LEDER+NAVI+PDC+ECC*

BMW X3 1.8d sDrive AUT. *PANO+LEDER+NAVI+PDC+ECC*

   01-07-2013    Дизел    1995 смз    Автоматична    166,039km

Затворени търговеАвтомобили на фиксирана ценаCar ID: 4431982    01-07-2013    Дизел    1995 смз    Автоматична    166,039km

Минималната цена: € 14800
 
Car ID: 4431984
Затворени търговеАвтомобили на фиксирана цена
Край:
Днес 09:50

BMW X3 3.0D AUT. *XENON+LEDER+NAVI+PDC+ECC+CRUISE*

BMW X5 3.0D AUT. *XENON+LEDER+NAVI+PDC+ECC+CRUISE*

   24-05-2012    Дизел    2993 смз    Автоматична    205,257km

Затворени търговеАвтомобили на фиксирана ценаCar ID: 4431984    24-05-2012    Дизел    2993 смз    Автоматична    205,257km

Минималната цена: € 16600
 
Car ID: 4431959
Затворени търговеАвтомобили на фиксирана цена
Край:
Днес 09:50

Citroen X5 1.6 e-HDi Collection *AIRCO+CRUISE*

Citroen C3 1.6 e-HDi Collection *AIRCO+CRUISE*

   14-11-2012    Дизел    1560 смз    Механична    196,101km

Затворени търговеАвтомобили на фиксирана ценаCar ID: 4431959    14-11-2012    Дизел    1560 смз    Механична    196,101km

Минималната цена: € 4400
 
Car ID: 4438565
Затворени търговеАвтомобили на фиксирана цена
Край:
Днес 09:50

Citroen C3 1.6 HDI IMAGE *PDC+ECC*CRUISE* (Марж)

Citroen C4 1.6 HDI IMAGE *PDC+ECC*CRUISE* (Марж)

   29-06-2007    Дизел    1560 смз    Механична    244,687km

Затворени търговеАвтомобили на фиксирана ценаCar ID: 4438565    29-06-2007    Дизел    1560 смз    Механична    244,687km

Минималната цена: € 3000
 
Car ID: 4431958
Затворени търговеАвтомобили на фиксирана цена
Край:
Днес 09:50

Citroen C4 1.6 E-HDI SO CHIC *NAVI+PDC+ECC+CRUISE*

Citroen DS3 1.6 E-HDI SO CHIC *NAVI+PDC+ECC+CRUISE*

   18-05-2012    Дизел    1560 смз    Механична    193,187km

Затворени търговеАвтомобили на фиксирана ценаCar ID: 4431958    18-05-2012    Дизел    1560 смз    Механична    193,187km

Минималната цена: € 6400
 
Car ID: 4431957
Затворени търговеАвтомобили на фиксирана цена
Край:
Днес 09:50

Citroen DS3 1.6 BLUEHDI BUSINESS EXE. *LEDER+NAVI+XENON+PANO*

Citroen DS5 1.6 BLUEHDI BUSINESS EXE. *LEDER+NAVI+XENON+PANO*

   29-04-2015    Дизел    1560 смз    Механична    169,135km

Затворени търговеАвтомобили на фиксирана ценаCar ID: 4431957    29-04-2015    Дизел    1560 смз    Механична    169,135km

Минималната цена: € 11600
Покажи по: : 204060